José en Theo heten U van harte welkom!

José van der Kaaij en Theo Richel (foto Sam Richel)Op een gegeven moment was het wel duidelijk dat zo'n kasteeltje in de Dordogne wel heel verleidelijk en romantisch was als bed and breakfast, maar in onze situatie toch niet erg praktisch en we realiseerden ons dat we toch Zeeuwser waren geworden dan we hadden gedacht. En toen konden we in Yerseke de Bed and Breakfast De Oester overnemen. Het monumentale oude postkantoor was een mooi alternatief voor een Frans kasteeltje.

Via deze website hopen we u te verleiden om bij ons een of meerdere nachten door te brengen - we gaan zeer ons best doen om het u naar de zin te maken. Aan de comfortabele kamers zal het niet liggen.  Yerseke heeft van alles te bieden (vooral veel lekker eten!) en het is allemaal zeer goed bereikbaar. Eens per jaar is er de Mosseldag en voor de echte culi's serveren wij graag een Oesterontbijt met champagne. Alle details vindt U op deze site (ja ook waar Yerseke ligt, Belgen weten dat doorgaans wel, maar Nederlanders vaak niet). U kunt rechtstreeks via deze site reserveren, maar als U dat niet prettig vindt dan is een telefoontje naar 06-30027015 ook prima.

Nog even over ons: wij zijn José van der Kaaij (groenontwerper) en Theo Richel (eigenzinnig journalist). Getrouwd en ouder van Noor, Emma, Sam en Felix. We zien uit naar een kennismaking!